Publisher’s disclaimer

Het materiaal op DoelgerichtTrainen.nl dient enkel voor informatieve doeleinden.  Iedere individuele situatie is verschillend, gebruik daarom je eigen beoordelingsvermogen, eventueel in samenwerking met een huisarts of andere gezondheidsprofessional, alvorens het ondergaan van diëten en oefeningstechnieken zoals beschreven op deze website. De auteurs en uitgevers distantiëren zich uitdrukkelijk van enig nadelig effect dat zou kunnen resulteren vanuit het gebruik of toepassing van de informatie op deze website.

Internet bronnen

Binnen onze eigen artikelen bieden we links aan voor degenen die meer willen weten. We controleren zorgvuldig of deze links juist en accuraat zijn, maar internet bronnen veranderen constant. Het zou dus kunnen zijn dat links je brengen naar een andere bron dan wij wilden, gebruik je favoriete zoekmachine om tot de bron te komen. Laat ons gerust weten als er links verlopen zijn, dan zullen wij deze direct updaten.

Copyright 2018 Doelgerichttrainen.nl
Alle rechten voorbehouden. Op alle afbeeldingen en tekst rust Copyright. Wilt u informatie over het gebruik van delen van de website, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.